Rummen uthyres endast till föreningens medlemmar.

Bokning kan göras tidigast 6 mån och senast  2 dagar innan aktuellt bokningsdatum.
Gäller från klockan 12:00 till nästkommande dag klockan 12:00

Det är lätt att komma igång bara du följer denna mall för bokningen

Registrering.

För att kunna använda bokningssystemet måste du registrera dig här på "Brf Vesslan online bokning." Till höger finns en modul "Registrera dig". Klicka på länken under med texten "Registrera dig här för att kunna boka och fyll i de uppgifter som behövs. Dina uppgifter lagras i systemet till du bokar nästa gång. Så fyll alla uppgifter som behövs!

Reg

Captcha längst ned på sidan.

När du fyllt i alla dina uppgifter finner du en ruta med bokstäver i. Du ska skriva in de tecken du ser i fältet under för att kunna fullfölja registreringen. (Detta är ett försök att hindra spam från att registrera sig.)

captcha1

Logga in

Använda ruta till höger på sidan "Bokning Kundinformation". Se väljer du vilket objekt du vill boka.
Om du mot förmodan inte skulle komma dit så klickar du på Knappen "Boka" i menyraden så är du tillbaka till sidan där du väljer objekt att boka.

login

 

Att göra en bokning

Når du nu har loggat in kan du göra en bokning. Rummen bokas dygnsvis, Från klockan 12:00 till 12:00 nästkommande dag. Kalendern har olika färger på dagarna. Vita dagar är bokningsbara. Rosa bokade eller passerade dagar. Andra färger betyder låsta dagar.

manad1

Du klickar på det blå fältet i kalendern på den dag/kväll/dagar du vill boka rummet. Klicka sen på den gröna knappen med texten "Gå vidare". Om allt är ok så klickar du på texten "Spara & slutför bokning" (Klicka bara en gång. Systemet behöver några sekunder.) 

Ta bort en bokning

När du är inloggad väljer du att klicka på texten "Dina bokningar"

dina bokning

Klicka på på det röda krysset i kolumnen stäng för att avbryta din bokning.

radera